Pohled zpátky

16.12.2011 22:49

Vánoční návštěva u pana starosty

Od září tohoto roku do konce listopadu jsme dvakrát týdně v pondělí a ve středu s dětmi zpívali, malovali, lepili, sportovali a jinak tvořili. Díky pomoci rodičů se podařilo se zajistit vybavení herny, koberce, hračky, nočníky a jiné drobnosti, které nám pomáhají při provozu.

Díky podpoře obce jsme můžeme v teple užívat prostory hasičárny. V pondělí s dětmi cvičíme, zpíváme, experimentujeme a sportujeme. Ve středu pravidelně probíhá hudební škola Yamaha. Navštěvujeme také Housle a petangové hřiště, pokud nám přeje počasí, chodíme na vycházky a tvoříme také venku. V listopadu jsme uspořádaly Černou hodinku, výrobu lampionů s programem - nastudovaly jsme stínové divadlo Proč psi honí zajíce. Bylo vyrobeno 38 lampionů, prošli jsme se s nimi ke studánce do Houslí.

V listopadu proběhla přednáška na téma Zdravý životní styl z programu Zdravá abeceda, spojená s mikulášskou minidílnou. Od února do konce listopadu na stránky zavítalo 1.127 unikátních návštěvníků, kteří provedli 2.139 návštěv. Zobrazili 15 264 stránek a průměrně viděli 7,14 stránek za návštěvu.

Děkujeme za vaši přízeň a podporu a těšíme se na vás již 4. ledna v roce 2012.