Housle plné vody

03.01.2012 21:37
Kneippova metoda - Cesta naboso

Před vánočními svátky jsme kromě pečení perníčků a přípravy vánočních dárků připravovali spolu s městskou částí Praha Lysolaje žádost na grant hl. města Prahy pro oblast životního prostředí 2012.

Projekt vodního areálu, který jsme nazvali "Housle plné vody", je dalším krokem jak zpříjemnit prostředí naší krásné obce. Pokud jste zvědaví, co jsme deset dní připravovali, pročtěte si popis projektu. Vyjádřete nám prosím zaškrtnutím ankety svoji podporu, jestli vás projekt zaujal.

Ať už to dopadně jakkoli, příprava projektové žádosti byla pro nás zajímavou zkušeností. Děkujeme všem, kteří nám nezištně pomáhali pod časovým tlakem. Ve fotogalerii se můžete podívat na ukázky jednotlivých prvků Cesty naboso z Německa a Rakouska, kde jsou podobné areály běžně k dispozici a jsou velmi oblíbené a navštěvované. Více informací v německém jazyce o projektech podobného zaměření najdete na webu https://www.barfusspark.info/

 

Novinky

Liška na Facebooku

15.01.2014 23:15
Liška je na Facebooku Pokud si kliknete na Líbí se mi, můžete vidět novinky, budeme tam sdílet pozvánky na akce, divadla, dílny a jiné věci.